Folder verspreiden?

Jouw folder verspreiden via Kiesjefolders? Kiesjefolders maakt het mogelijk om met het commercieel sterke medium folder consumenten te bereiken die door inzet van huis-aan-huis verspreiding niet meer te bereiken zijn. Consumenten kunnen namelijk zelf aangeven welke folders zij wel en niet willen ontvangen. Kiesjefolders bezorgt ze dan in één bundel bij hen thuis. Zo blijven consumenten op de hoogte van het nieuws van hun favoriete retailers en blijven profiteren van alle aanbiedingen. Retailers profiteren van de hoge traffic en conversie die een folder genereert.

Waste en ROI


De traditionele manier van huis-aan-huis folderverspreiding staat onder druk. Enerzijds omdat het totale bereik steeds kleiner wordt, anderzijds vanwege de inefficiëntie die gepaard gaat met de huis-aan-huis verspreiding en de torenhoge papierprijzen. Denk aan folders die ongelezen weggegooid worden of die helemaal nooit een brievenbus bereiken. Ook speelt de discussie rondom de JA-JA sticker. Op kiesjefolders.nl/teluitjewaste kun je de ROI van de verschillende verspreidvormen berekenen.
Met Kiesjefolders zorg je ervoor dat de folders die je laat drukken gegarandeerd aankomen bij iemand die de folder ook echt wil hebben. Dit komt ten eerste omdat de consument er zelf voor kiest en ten tweede omdat het pakket bezorgd wordt door PostNL. Zij hebben een bezorgkwaliteit van >99%.

Alle voordelen op een rijtje


De belangrijkste voordelen van Kiesjefolders op een rij:

  • Bereik via Kiesjefolders 100% in de doelgroep
  • Belangrijke toevoeging aan de offline en online media-mix
  • Consumenten bereiken die niet met h-a-h te bereiken zijn
  • Minder papierverspilling
  • Lagere drukkosten door minder verspilling
  • Betrouwbare bezorging via PostNL


Wat zijn de mogelijkheden?

Of neem voor alle mogelijkheden direct contact op met Aldo Breed info@kiesjefolders.nl of via 088-2341930.