Over Kiesjefolders

Met Kiesjefolders word je eindelijk baas over je eigen brievenbus. Je kunt namelijk zelf aangeven welke folders je wel en niet wilt ontvangen. Wij bezorgen ze dan in één bundel bij je thuis. Zo kun je blijven profiteren van alle aanbiedingen van jouw favoriete merken en winkels, ook als je niet bereikbaar bent of niet meer bereikbaar wilt zijn voor de wekelijkse grote stapel ongevraagde folders.


Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Vul je postcode op de homepage in en je ziet direct de beschikbare folders en kun je jouw folderpakket gaan samenstellen. Alle folders staan standaard 'aan'. Door op de folder te klikken, kun je de folder 'uit' zetten. Heb je al jouw favoriete merken gevonden, dan hoef je in de volgende stap alleen nog even je adresgegevens in te vullen. Na validatie van je account, krijg je jouw eigen persoonlijke folderpakket binnen 2 weken bezorgd. Het pakket wordt wekelijks in het weekend bezorgd. Tip: heb je geen nee-nee of nee-ja sticker? Dan is het handig om deze op je brievenbus te plakken.


Kiesjefolders & het milieu

Naast de behoefte om consumenten te helpen om zelf in regie te zijn, is het tegen gaan van papierverspilling een belangrijke drijfveer voor ons. Wij vinden dat iedere ongewenste folder gelijk staat aan onnodige milieubelasting. Een huishouden zonder brievenbussticker ontvangt gemiddeld 33 folders per week. Dat is 34 kilo reclamedrukwerk per jaar. 50% van deze folders, zo'n 17 per week, wordt ongelezen weggegooid. Wij willen dit percentage naar beneden krijgen en dat betekent dus minder verspilling. Voor iedere folder die niet onnodig de brievenbus in komt, besparen we gezamenlijk de energie voor productie en transport, en uiteraard het onnodig papierverbruik.


Vragen?

Benieuwd naar alle ins & outs over Kiesjefolders? Neem contact op via info@kiesjefolders.nl.