Selecteer een pagina

Wilde je vanavond bonuskoken, of zat je zelfs al helemaal klaar om te gaan hamsteren, heb je de Albert Heijn folder niet gekregen… Tot voor kort werd de Albert Heijn folder door PostNL bij iedereen op zaterdag geleverd, met de gewone post mee. Zo had je altijd op tijd de aanbiedingen in huis, door de postbode bezorgd. Nu PostNL hiermee op houdt, mis je misschien ook de folders van Welkoop of Deen.

Deze folders komen nu in een standaard ongeadresseerd folderpakket terecht, maar op sommige plekken worden deze niet bezorgd. Op andere plekken zouden ze wel moeten worden bezorgd, maar is er misschien nog geen bezorger gevonden of komen de folders om een andere reden niet in je brievenbus terecht.

Hoe krijg je de folder nu?

In veel regio’s komt de AH folder nu dus met het folderpakket mee, maar dat pakket wordt soms pas dinsdagavond of zelfs op woensdag pas bezorgd. Bovendien moet je nu eerst door de stapel van misschien wel dertig folders om degene te vinden die je zoekt.

Nu kun je natuurlijk gewoon op de bonnefooi de Albert Heijn binnenlopen en daar alle schappen afstruinen voor de bonusaanbiedingen, maar de folder lezen gaat toch een stuk sneller. Gelukkig is die nog altijd te vinden op ah.nl/folder, maar ook daar blader je niet zo snel doorheen als een papieren folder. En het is ook minder leuk!

Je eigen folderpakket

Als je de folders in je pakket doet bij Kiesjefolders krijg je ze weer elke week met de post bezorgd, ideaal dus! Door bij Kiesjefolders je eigen folderpakket samen te stellen wordt je weer baas over je eigen brievenbus. Je krijgt alleen nog maar de folders die jij interessant vindt. Daarmee bespaar je papier en krijg je elke week leuke weetjes en een puzzel. Inschrijven is super makkelijk en snel en het is nog gratis ook! Je schrijft je makkelijk en snel in op kiesjefolders.nl.

Waarom is Kiesjefolders gratis?

Voor de consument is het Kiesjefolders-pakket helemaal gratis. De retailer betaalt voor de folders die jij ontvangt. We verkopen dus niet je persoonsgegevens door aan andere partijen of andere gekke dingen.

Als je je nu inschrijft maak je zelfs kans op een HEMA waardebon van 50 euro. Meld je dus snel aan op kiesjefolders.nl.